Winkel en Bedrijfs-reclame

Wil jij opvallen tussen de rest?
high rise scaled e1618164294474

WINKELRECLAME

Bij buitenreclame zijn een aantal aspecten van belang om tot een pakkende uiting van je reclame te komen.
Welke sfeer en uitstraling past bij jouw huisstijl, winkel of bedrijfspand?
Iedere buitenreclame is weer uniek en zal juist die luxe, moderne of vrolijke uitstraling krijgen die het beste bij je bedrijf past.
Aangezien wij al jaren reclame belettering maken en monteren voor verschillende bedrijven en meegroeien met de laatste ontwikkelingen, zijn wij in staat om voor ieder zijn wens een passende reclame te maken waarmee jij langdurig en mooi voor de dag kan komen.

WINKEL RECLAME

fotobister delft
Een winkelreclame die opvalt door zijn eenvoud. Fotobister is een allround foto winkel midden in het hart van het mooie Delft

AANGEPASTE HUISSTIJL

2020 12 14 11.58.05 scaled e1611956447404
Linq Media is overgestapt op een nieuwe huisstijl en daarom moest alle belettering van de studio vervangen worden met full-color print op de ramen.

GEHELE PAND BELETTERING

2020 07 24 15.16.28 scaled e1605807750139
Dans Studio KP uit Spijkenisse had na de verhuizing een geheel nieuwe uitstraling nodig van hun nieuwe locatie.

RECLAME IS SPORT

Buitenreclame is een van de meest veranderende soorten die continu in beweging is. Tegenwoordig is het steeds meer van belang om je buitenreclame in een top vorm te houden.
Wil jij nog opvallen tussen de massa van andere reclame? Dan is een uitgedacht en zeker duidelijke uitstraling van levensbelang.
Zo is het tegenwoordig nog steeds zo dat "Less is more". Velen proberen met schreeuwende reclame duidelijk over te komen, maar het tegendeel is bewezen dat een rustige en duidelijke reclame het beste gezien en onthouden wordt.

Wat mag ik voor je betekenen?

Mensen rekenen je af op je uitstraling omdat ze die als eerste zien. Je eerste indruk krijg je maar 1 keer. Door gebruik te maken van een betere kwaliteit producten die langer meegaan, zal dat op een korte termijn al zichzelf terug verdienen.
Imago schade is snel opgelopen als bijvoorbeeld je vlaggen in korte termijn er niet meer netjes bij hangen, of als je reclame bord krom trekt.
Wij bij Flexon reclame denken mee aan het opbouwen van uw imago door gebruik te maken van betere kwaliteit.

Wat mag ik voor je betekenen?

Flexon reclame heeft als doel om uw bedrijf goed en duidelijk te laten opvallen. Wij zijn een service gericht bedrijf wat zo goed mogelijk u een eerlijk advies wil geven zonder winstbejag.
Ons gratis advies is er om u zo veel mogelijk duidelijkheid te geven hoe uw klanten naar de reclame van uw bedrijf kijken.
Het gaat er immers om dat u tevreden bent met het eindresultaat.

een goede uitstraling

Wij streven ernaar om jouw buitenreclame zo duidelijk mogelijk te laten overkomen, zonder je eigen huisstijl uit het oog te verliezen.

Onze kwaliteit

Wij produceren alleen producten en belettering met de beste kwaliteit materialen voor een betere duurzaamheid.

Altijd gratis ontwerp

U ontvangt altijd eerst een digitaal voorbeeld aan de hand van uw wensen en adviseren daar graag in.

Specialist in belettering

Door jaren ervaring kan ik mij specialist noemen.

BANIER VLAGGEN

banier vlaggen martinic
Vlaggen die gezien mogen worden en door hoge kwaliteit vlaggenstof veel langer mooi blijven, en doen wat ze moeten doen.

SPANDOEK IN FRAME

spandoek en lichtbak
Wij kiezen graag voor een luxere uitstraling van spandoek in een aluminium frame met rvs veren en niet voor de ontsierende elastieken.

STEIGER SPANDOEK

spandoek voor steigers
Voor Risse schilder en behanger is een spandoek gemaakt met Mesh doek. Hierin zitten gaatjes waardoor de wind geen vat heeft op het doek.
pencilflaglicensecameratagsmartphonethumbs-upcrossmenuchevron-right-circle
0
Je winkelmand
  • No products in the cart.