BUITEN RECLAME

Wil jij opvallen tussen de rest?

Winkel reclame

Een winkelreclame die opvalt door zijn eenvoud. Fotobister is een allround foto winkel midden in het hart van het mooie Delft

Reclame en decoratie

Alle ANWB winkels moesten worden voorzien van nieuwe reclame, zo ook de etalage ramen werden niet vergeten om de nieuwe huisstyle door te trekken.

Totale aanpak

Oude verweerde folie is verwijderd van alle ramen en er is weer nieuwe folie aangebracht met full-color print verwerkt in hun logo.

Reclame is sport

Buiten reclame is een van de meest veranderende soorten die continu in beweging is. Tegenwoordig is het steeds meer van belang om je buiten reclame in een top vorm te houden.
Wil jij nog opvallen tussen de massa van andere reclame? Dan is een uitgedacht en zeker duidelijke uitstraling van levensbelang.
Zo is het tegenwoordig nog steeds zo dat "Less is more". Velen proberen met schreeuwende reclame duidelijk over te komen, maar het tegendeel is bewezen dat een rustige en duidelijke reclame het beste gezien en onthouden wordt.

Kwaliteit draagt bij aan je waarde

Mensen rekenen je af op je uitstraling omdat ze die als eerste zien. Je eerste indruk krijg je maar 1 keer. Door gebruik te maken van een betere kwaliteit producten die langer meegaan, zal dat op een korte termijn al zichzelf terug verdienen.
Imago schade is snel opgelopen als bijvoorbeeld je vlaggen in korte termijn er niet meer netjes bij hangen, of als je reclame bord krom trekt.
Wij bij Flexon reclame denken mee aan het opbouwen van uw imago door gebruik te maken van betere kwaliteit. 

Dienstverlenend bedrijf

Flexon reclame heeft als doel om uw bedrijf goed en duidelijk te laten opvallen. Wij zijn een service gericht bedrijf wat zo goed mogelijk u een eerlijk advies wil geven zonder winstbejag. 
Ons gratis advies is er om u zo veel mogelijk duidelijkheid te geven hoe uw klanten naar de  reclame van uw bedrijf kijken.
Het gaat er immers om dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Baniervlaggen

Vlaggen die gezien mogen worden en door hoge kwaliteit vlaggenstof veel langer mooi blijven, en doen wat ze moeten doen.

Steiger spandoeken

Voor Risse schilder en behanger is een spandoek gemaakt met Mesh doek. Hierin zitten gaatjes waardoor de wind geen vat heeft op het doek.

Kiosk vlaggen

Het zijn de kleine details die het beeld bepalen. zo is deze kioskvlag geleverd met een bijpassende blauwe knop op de vlaggenmast.
Copyright © Flexon reclame
envelopesmartphonemenucross-circlechevron-right-circle