OVER ONS
Flexon reclame is opgericht in 2009
als beletterings-bedrijf.
Tot op heden is onze core business nog steeds belettering en textiel bedrukken, waardoor we ons ondertussen specialist kunnen noemen.

CONTACT
Flexon Reclame
Perengaard 29
3206 AN Spijkenisse
gemeente. Nissewaard
Tel. 06 5515 2773
info@flexonreclame.nl

WEBSITES
Flexon Reclame
Flexon Textiel

VERKLARENDE WOORDENLIJST
Carwrappen
Belettering
Full-colour print
Magneet stickers
Zelfklevende folie
……

Alle pictogrammen kunnen worden geleverd als;

Zelfklevende polymeer stickers vanaf 1 stuk in iedere gewenste afmeting en met een matte of glans afwerking tegen verkleuren en krassen.

kunststof plaat materiaal 3 mm rondom in vorm gefreesd eventueel afgewerkt met een matte of glans laag.

Kunststof vellen 0,5 mm op maat gesneden in gewenste afmeting te gebruiken bij internationaal vervoer insteekhoezen

Magneetstickers 0,85 mm op maat gesneden in gewenste afmeting en afgeronde hoeken met matte of glans afwerking tegen verkleuren en krassen. Deze magneetstickers zijn geschikt voor gebruik bij wegverkeer.
Magneetstickers zijn uitermate geschikt voor gebruik op magazijnstellingen als wisselende aanduiding.

Verkeersborden in standaard afmetingen Aluminium verkeersborden, informatie borden en waarschuwingsborden met diverse montage materiaal voor wand, paal of hekwerk.
De verkeersborden worden gefabriceerd volgens de ISO 9001-2008 norm.

dibond plaat materiaal leverbaar in diverse diktes en afmetingen en kan in gewenste vorm worden gefreesd
Dibond is een kunststof plaat met aan beide kanten een aluminium toplaag en daardoor zeer stevig en licht van gewicht.De ISO 7010 Grafische afbeeldingen,

Veiligheids-kleuren en veiligheids-pictogrammen in werkruimtes en openbare plekken, is een internationale norm die sinds 2012 door de CEN en NEN is overgenomen. De norm heeft daarom in Nederland officieel de naam NEN-EN-ISO 7010 gekregen (maar dit wordt vaak afgekort tot ISO 7010) en staat bij ons voor Grafische symbolen - Veiligheidskleuren en  -tekens - Geregistreerde veiligheidstekens. De norm beschrijft veiligheidssymbolen met het oog op preventie van ongevallen, brandbeveiliging, informatie over gezondheidsrisico’s en noodevacuatie.De overname door de CEN en NEN in 2012 betekent, dat de ISO 7010 als Europese norm is overgenomen. Dit houdt in dat de tot 2012 nationaal geldende normen werden ingetrokken en overgenomen werden door deze nieuwe Europese norm, die nu dus voor alle Europese landen geldt. Hierdoor ontstaat er binnen Europa een uniformiteit op het gebied van de veiligheidssignalering, wat de mate van veiligheid natuurlijk sterk ten goede komt.


Doel van de ISO 7010

Het doel van de ISO 7010 is om ervoor te zorgen dat pictogrammen voor iedereen, waar men ook vandaan komt, herkenbaar zijn. Als iedereen deze pictogrammen gaat toepassen, zou dit tot een betere communicatie en veiligere werkomstandigheden kunnen leiden. De noodzaak om bij pictogrammen verschillende teksten in meerdere talen te plaatsen, zodat elke werknemer de pictogrammen begrijpt, zal hierdoor ook minder noodzakelijk worden.


De internationale norm ISO 7010 is toepasbaar op alle locaties waar veiligheid in verband met mensen een rol speelt. De norm is echter niet van toepassing op tekens voor het spoor- en wegverkeer, de binnen- en zeevaart en het luchtverkeer.

Verplichtingen
In sommige gevallen worden instellingen verplicht om de ISO 7010 norm te volgen en te gaan gebruiken.
Op het moment dat een bedrijf al voor 2012 gebruik maakte van veiligheid’s symbolen en er geen verplichtingen worden gesteld aan het gebruik van de nieuwe ISO 7010 norm, is het bedrijf  vrij om de oude symbolen te blijven gebruiken.

Op het moment men 1 of meerdere symbolen vervangt voor de nieuwe ISO 7010, dan is het wel verplicht om binnen het gebouw of terein alle symbolen te vervangen door de ISO 7010.


Levering van oude en nieuwe symbolen
Beide gevallen van oude of nieuwe ISO 7010 kan ik leveren in iedere gewenste afmeting eb vorm.
Ook als een afbeelding niet op de website vermeld staat, kan ik deze leveren en kan desgewenst nagemaakt worden.

Veiligheid stickers