Spandoeken en framesSteiger spandoeken

Voor steigers lever ik de zogenaamde Mesh spandoeken. Mesh is een open geweven doek waardoor de wind er geen tot weinig vat op heeft.
Het omwaaien van steigers is daardoor verleden tijd
Mesh doeken kunnen ook zeer goed gebruikt worden als tuin decoratie op een schutting of hekwerk.


Spandoeken

Met e
en spandoek kunt u uw boodschap op een opvallende, aantrekkelijke en duidelijke manier overdragen aan uw doelgroep. Of u nu uw bedrijf meer naamsbekendheid wilt geven, een product wilt verkopen of simpelweg reclame wilt maken, iedere uiting is mogelijk bij het gebruik van een spandoek.

Iedere afmeting en afbeelding is mogelijk.

U kunt kiezen uit een spandoek met of zonder buizenframe in verschillende formaten; van kleine spandoeken tot groot formaat spandoeken.
Bij ons kunt u terecht voor spandoeken in staand-, muur- en zelfs in vrijstaand frame.

Of vraag een offerte aan

Offerteaanvraag

Meer informatie?
 Bel nu: 06 5515 2773

Voor schildersbedrijf Risse een spandoek met een tunnel aan de bovenkant en ogen aan de onderkant zodat alles netjes gespannen kan worden.Verschillende typen spandoeken

Een spandoek in frame wordt geleverd inclusief buizen, hoeken en spinhaken.
Naast de spandoeken in de verschillende frames kunt u uiteraard ook kiezen voor een spandoek zonder frame.
Vervolgens kiest u het gewenste materiaal, de afwerking en de bedrukking en uw spandoek wordt geheel naar wens geproduceerd.

Bij Flexonreclame bent u aan het juiste adres wanneer u een gepersonaliseerd spandoek wilt bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kwalitatief hoogwaardige spandoeken. Bij advies staan wij u graag bij om tot de juiste oplossing te komen.

Wij weten precies aan welke eisen het spandoek moet voldoen, dus wanneer u een doek bestelt weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Onze doeken gaan een lange tijd mee waardoor u keer op keer weer gebruik kunt maken van dit opvallende communicatiemiddel.

Een Triaflex frame is steviger dan ronde buizen, en heeft daardoor minder muur bevestiging nodig. Luxe en toch goedkoper.Triaflex ®


Triaflex aluminium frames zijn er in 2 varianten van 40 en 60 mm.

Met dit systeem is het wisselen van doeken kinderspel en nog eens met een strakke uitstraling.

Door gebruik te maken van de meegeleverde RVS spanhaken, is het doek nagenoeg sluitend aan het frame.

Steviger dan steigerbuizen

Door de 3-hoek vorm is het frame steviger en zal minder snel doorbuigen ten opzichte van ronde buizen frames en heeft daardoor
minder montage punten op een muur nodig.

Goedkoper dan ronde buizen

Door minder montage punten, minder montage materiaal en het gebruik van de RVS veerhaken is dit systeem even duur als ronde buizen.
En op den duur goedkoper omdat de elastieken bij ronde buizen vervangen moeten worden.

Voor meer info kunt u contact met mij opnemen.


Voor een kunstenares een doek gemaakt wat op een festival gehangen heeft in verband met een wedstrijd.Spandoeken bedrukken

Bij het laten bedrukken van een spandoek heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals PVC, Mesh (gaatjesdoek) en Blockout materiaal. Tevens kan het spandoek enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden en zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals schoonsnijden, omzomen, ringen in de hoeken of een tunnelafwerking voor uw spandoek.

Welke optie u ook kiest, al onze spandoeken worden geheel naar wens full color bedrukt en afgewerkt met de beste materialen voor een zeer scherpe prijs.

Tevens kunt u bij ons terecht voor bouwhekdoeken en dranghekdoeken. De grotere spandoeken waar uw reclame uiting gegarandeerd onder de aandacht komt.

Enkelzijdig

Bedrukking

Dubbelzijdig

Afwerking

Ringen op de hoeken

Ringen om de 30 cm

Materiaal soort

PVC doek 510 gram

Meshdoek,

Block-out

Ringen om de 50 cm

Schoonsnijden


Tunnel boven & onder


Tunnel boven

Tip: Een tuindoek van Mesh heeft minder last van wind en zal de schutting waar het doek op hangt minder belasten.

index

CONTACT
Flexon Reclame
Perengaard 29
3206 AN Spijkenisse
gemeente. Nissewaard

Tel. 06 5515 2773
info@flexonreclame.nl

KvKnr. Rotterdam 24456265
b.t.w. nr. NL127422894B0