Glas en raam-decoratie

Tip: Altijd leuk om een persoonlijke decoratie cadeau te doen.
Voor vrijblijvend advies kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Of vraag een offerte aan

Offerteaanvraag

Meer informatie?
 Bel nu: 06 5515 2773Privacy en decoratief in één


De zandstraalfolie of glass-etch folie wordt meestal ingezet als decoratie van ramen al dan niet met afbeelding er op geprint of gesneden vormen.

Door het gebruik van onze computer gestuurde snijplotter kunnen we er een logo of andere aanduiding in snijden. Hierdoor heb je in één keer de privacy verhoogd en ook nog eens een reclame functie gegeven.

Glass-etch folie heeft het voordeel dat het licht gewoon doorlaat en daar bijna geen invloed op heeft.

Het is niet doorzichtig op een vrij korte afstand, al na een paar centimeter is niet zichtbaar wat er achter plaats heeft.

Op 4 ramen van de kantine bij Voorne-Putten Werkt is een zandstraal folie aangebracht met hun logo uitgesneden.Reclame als doel


Er zijn ontelbare soorten folie te gebruiken om een reclame uiting te maken op een raam of etalage ruit.

Iedere folie heeft zijn eigen uitstraling en beleving en voor ieder doel zal er een oplossing kunnen worden gevonden.

De folie soorten variëren van de meest gebruikte door en door gekleurde folie, zandstraal folie met een chique uitstraling door een lichte glitter of een glitter die er uit springt tot aan een transparant gekleurde folie.
Meer mogelijk dan je denkt

Glas decoratie gaat veel verder dan alleen maar een keukenraam waarop een afbeelding kan worden gemaakt of voordeur waar een huisnummer en de namen vermeld zijn.
Denk eens aan een glazen tafel waar een fotoprint, of een gesneden afbeelding een extra decoratief effect kan hebben,of een kast met glazen deurtjes waarvan het glas geplakt kan worden met patroon die in uw interieur een aansluiting vind.

Op de toegangsdeur en op de spreekkamers is als privacy en reclame doel een zandstraal folie aangebracht.Print in Full color


Wij gebruiken voor het printen op groot formaat de nieuwste HP latex printer. Deze latex inkt is zeer milieu vriendelijk, vrij van geur en giftige stoffen.

Wij hebben bewust deze keuze gemaakt om voor ieder doel onze prints in te kunnen zetten.


De gebruikte folie’s voldoen tegenwoordig allemaal aan de REACH norm en dat houd in dat er geen zware metalen of giftige stoffen meer gebruikt mogen worden.


Samen kan dus een full-color print zonder zorgen gebruikt worden in leef omgeving, kinderkamer en zelfs in ziekenhuizen worden toegepast.  
Van idee tot realisatie


Als u met een idee rond loopt of het juist nog niet weet wat u wil, bent u van harte welkom om een vrijblijvende afspraak te maken. Ik kan u dan advies geven wat er allemaal mogelijk is.


Of het u gaat om alleen een decoratie waar u wellicht ergens een voorbeeld hebt gezien of een eigen idee wat u uitgewerkt wil zin, veel is mogelijk en kan eventueel uitgevoerd worden in verschillende soorten folie.


Voor You Can Be Spijkenisse , de full-colour belettering, en zandstraal folie voor privacy op de deur aangebracht.Glas decoratie

Bij Flexon reclame zijn er meerdere manieren en variaties om glas decoratie te laten maken.

De hardloper is nog steeds de zandstraalfolie met een licht zilveren glitter er in, en heeft hierdoor een neutrale uitstraling met net dat beetje meer.


Deze zandstraalfolie kan ook geprint worden met iedere denkbare afbeelding of tekst in iedere kleur.
De print komt helemaal tot leven met sprankelende kleuren die er uit springen door gebruik van de HP latex inkt.

index

CONTACT
Flexon Reclame
Perengaard 29
3206 AN Spijkenisse
gemeente. Nissewaard

Tel. 06 5515 2773
info@flexonreclame.nl

KvKnr. Rotterdam 24456265
b.t.w. nr. NL127422894B0