SPANDOEKEN

Met of zonder frame, met veel mogelijkheden

Steiger spandoek

Een spandoek op je steiger geeft je de reclame die gezien zal worden op de plek waar jij bezig bent. 
Kijk voor meer info.

Triaflex frame

Het moderne alternatief voor een buizen spandoek frame met een mooiere uitstraling is het Triaflex frame met spandoek of bord.

Reclame spandoek

Een reclame spandoek geprint in full-colour gemonteerd in een mooi en strak uitziend Triaflex frame met RVS haken. 

Steiger spandoeken

Voor steigers lever ik de zogenaamde Mesh spandoeken. Mesh is een open geweven doek waardoor de wind er geen tot weinig vat op heeft. Het omwaaien van steigers is daardoor verleden tijd Mesh doeken kunnen ook zeer goed gebruikt worden als tuin decoratie op een schutting of hekwerk.

Spandoeken

Met een spandoek kunt u uw boodschap op een opvallende, aantrekkelijke en duidelijke manier overdragen aan uw doelgroep. Of u nu uw bedrijf meer naamsbekendheid wilt geven, een product wilt verkopen of simpelweg reclame wilt maken, iedere uiting is mogelijk bij het gebruik van een spandoek.
Iedere afmeting en afbeelding is mogelijk.
U kunt kiezen uit een spandoek met of zonder buizenframe in verschillende formaten; van kleine spandoeken tot groot formaat spandoeken.
Bij ons kunt u terecht voor spandoeken in staand-, muur- en zelfs in vrijstaand frame.

Verschillende typen spandoeken

Een spandoek in frame wordt geleverd inclusief buizen, hoeken en elastieken spinhaken.
Naast de spandoeken in de verschillende frames kunt u uiteraard ook kiezen voor een spandoek zonder frame.
Vervolgens kiest u het gewenste materiaal, de afwerking en de bedrukking en uw spandoek wordt geheel naar wens geproduceerd.
Bij Flexonreclame bent u aan het juiste adres wanneer u een gepersonaliseerd spandoek wilt bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kwalitatief hoogwaardige spandoeken. Bij advies staan wij u graag bij om tot de juiste oplossing te komen.
Wij weten precies aan welke eisen het spandoek moet voldoen, dus wanneer u een doek bestelt weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Onze doeken gaan een lange tijd mee waardoor u keer op keer weer gebruik kunt maken van dit opvallende communicatiemiddel.

Spandoeken bedrukken

Bij het laten bedrukken van een spandoek heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals PVC, Mesh (gaatjesdoek) en Blockout materiaal. Tevens kan het spandoek enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden en zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals schoonsnijden, omzomen, ringen in de hoeken of een tunnelafwerking voor uw spandoek. 

Welke optie u ook kiest, al onze spandoeken worden geheel naar wens full color bedrukt en afgewerkt met de beste materialen voor een zeer scherpe prijs. 

Tevens kunt u bij ons terecht voor bouwhekdoeken en dranghekdoeken. De grotere spandoeken waar uw reclame uiting gegarandeerd onder de aandacht komt.
Bedrukking
Enkelzijdig print
Dubbelzijdig print
Materiaal soort
PVC doek 510 gram
Meshdoek
Block-out

Enkelzijdige bedrukking

Het meest gekozen is de full-color print aan een zijde van het spandoek wanneer het spandoek tegen een muur gemonteerd wordt.

Dubbelzijdige bedrukking

Dubbelzijdige bedrukking kan gekozen worden als gebruik wordt gemaakt van het block-out doek.

PVC doek 510 gram

Het meest gekozen is het 510 gram zware kwaliteit pvc doek vanwege de voordelige prijs met een mooi resultaat.

Meshdoek

Meshdoek heeft gaatjes waardoor de wind er veel minder vat op heeft en is hierdoor uitermate geschikt voor doeken waarop veel wind te verwachten is, zoals bijvoorbeeld aan een steiger of een vrijstaand frame.

Block-out doek

In sommige gevallen is een doek nodig waardoor geen licht doorheen schijnt omdat het doek aan beide kanten bedrukt moet zijn.

Soorten afwerking
Ringen op de hoeken
Ringen om de 30 cm
Ringen om de 50 cm

Schoon snijden
Tunnel bovenzijden
Tunnel boven en onder

Ringen op de hoeken

Als een spandoek voor korte periode gebruikt gaat worden en er geen spandoek frame gebruikt wordt om het doek aan op te hangen, dan zijn ringen op iedere hoek voldoende om het doek met touwen op te hangen.

Ringen om de 30 cm

Advies bij grotere doeken waarop veel wind verwacht kan worden als deze op een vrije ruimte of op een hoogte gebruikt gaat worden.

Ringen om de 50 cm

Bij kleinere spandoeken die minder wind zullen vangen, of doeken die binnen gebruikt gaan worden zijn minder ringen noodzakelijk.

Schoon snijden

Als een spandoek niet opgehangen gaat worden in een frame of aan een muur zijn er geen ringen nodig.

Tunnel bovenzijde

Deze optie kan gebruikt worden als het spandoek aan een buis opgehangen gaat worden.

Tunnel boven en onderzijde

Op deze manier kan het doek gebruikt worden als een banier doek tussen 2 banierhouder. Of bij gebruik aan een steiger waarbij het doek tussen 2 liggers in strak komt te zitten.

Triaflex ®

Triaflex aluminium frames zijn er in 2 dikte varianten van 40 en 60 mm.
Met dit systeem is het wisselen van doeken kinderspel en nog eens met een strakke uitstraling.
Door gebruik te maken van de meegeleverde RVS spanhaken, is het doek nagenoeg sluitend aan het frame.

Steviger dan steigerbuizen

Door de 3-hoek vorm is het frame steviger en zal minder snel doorbuigen ten opzichte van ronde buizen frames en heeft daardoor
minder montage punten op een muur nodig.

Voordeliger dan ronde buizen

Door minder montage punten, minder montage materiaal en het gebruik van de RVS veerhaken is dit systeem even duur als ronde buizen.
En op den duur goedkoper omdat de elastieken bij ronde buizen vervangen moeten worden.

Voor meer info kunt u contact met mij opnemen.
triaflex detail
Copyright © Flexon reclame
envelopesmartphonemenucross-circlechevron-right-circle