Spandoeken en frames

Met of zonder frame, met veel mogelijkheden
stormfix spanners

SPANDOEKEN IN FRAMES

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

STEIGER SPANDOEK

mesh spandoek voor steigers
Een spandoek op je steiger geeft je de reclame die gezien zal worden op de plek waar jij bezig bent.

Direct naar webshop

TRIAFLEX FRAME

triafelx frame met spandoek
Het moderne alternatief voor een buizen spandoek frame met een mooiere uitstraling is het Triaflex frame met spandoek of bord.

RECLAME SPANDOEK IN FRAME

spandoek in triaflex frame
Een reclame spandoek geprint in full-colour gemonteerd in een mooi modern aluminium en strak uitziend Triaflex frame met RVS haken die jaren mee gaan.

STEIGER SPANDOEKEN

Voor steigers lever ik de zogenaamde Mesh spandoeken. Mesh is een open geweven doek waardoor de wind er geen tot weinig vat op heeft. Het omwaaien van steigers is daardoor verleden tijd Mesh doeken kunnen ook zeer goed gebruikt worden als tuin decoratie op een schutting of hekwerk.

SPANDOEKEN

Met een spandoek kunt u uw boodschap op een opvallende, aantrekkelijke en duidelijke manier overdragen aan uw doelgroep. Of u nu uw bedrijf meer naamsbekendheid wilt geven, een product wilt verkopen of simpelweg reclame wilt maken, iedere uiting is mogelijk bij het gebruik van een spandoek.
Iedere afmeting en afbeelding is mogelijk.
U kunt kiezen uit een spandoek met of zonder buizenframe in verschillende formaten; van kleine spandoeken tot groot formaat spandoeken.
Bij ons kunt u terecht voor spandoeken in staand-, muur- en zelfs in vrijstaand frame.

VERSCHILLENDE TYPEN SPANDOEKEN

Een spandoek in frame wordt geleverd inclusief buizen, hoeken en elastieken spinhaken.
Naast de spandoeken in de verschillende frames kunt u uiteraard ook kiezen voor een spandoek zonder frame.
Vervolgens kiest u het gewenste materiaal, de afwerking en de bedrukking en uw spandoek wordt geheel naar wens geproduceerd.
Bij Flexonreclame bent u aan het juiste adres wanneer u een gepersonaliseerd spandoek wilt bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kwalitatief hoogwaardige spandoeken. Bij advies staan wij u graag bij om tot de juiste oplossing te komen.
Wij weten precies aan welke eisen het spandoek moet voldoen, dus wanneer u een doek bestelt weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Onze doeken gaan een lange tijd mee waardoor u keer op keer weer gebruik kunt maken van dit opvallende communicatiemiddel.

SPANDOEKEN BEDRUKKEN

Bij het laten bedrukken van een spandoek heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals PVC, Mesh (gaatjesdoek) en Blockout materiaal. Tevens kan het spandoek enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden en zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals schoonsnijden, omzomen, ringen in de hoeken of een tunnelafwerking voor uw spandoek.

Welke optie u ook kiest, al onze spandoeken worden geheel naar wens full color bedrukt en afgewerkt met de beste materialen voor een zeer scherpe prijs.

Tevens kunt u bij ons terecht voor bouwhekdoeken en dranghekdoeken. De grotere spandoeken waar uw reclame uiting gegarandeerd onder de aandacht komt.

Mesh doek

Voor steigers en vrijstaande locaties maken wij gebruik van Meshdoek. Dit doek bevat gaatjes waardoor de wind er vrij doorheen kan.

Foto kwaleteit

Haarscherpe foto's en teksten door gebruik van de beste printers

Altijd gratis ontwerp

Wij maken voor ieder spandoek een digitaal voorbeeld

iedere afmeting mogelijk

Met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken voor je aan elkaar vast tot bijna oneindige afmetingen.

DRANGHEK SPANDOEK

dranghekdoek jazz music
Het dranghekdoek is enkel- of dubbelzijdig verkrijgbaar. De enkelzijdige variant heeft standaard ringen om de 30 cm.

ENKELVOUDIG DRANGHEKDOEK

dranghekdoek marathon
Het moderne alternatief voor een buizen spandoek frame met een mooiere uitstraling is het Triaflex frame met spandoek of bord.

HEKWERKBANNER

afzethek spandoek
Hekwerken zijn niet alleen praktisch, maar ook een perfect communicatiemiddel. Plaats hekwerkbanners en voorzie deze van een boodschap of print.

DRANGHEK DOEKEN

Dranghekdoeken helpen een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat de boodschap van jouw klanten op een hekwerkbanner printen.

VERSCHILLENDE TYPEN SPANDOEKEN

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn uiterst duurzame, 100% recyclebare, opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal. Zo monteer je het makkelijk en kun je het in een compact pakket versturen. Het verschil? ProPES Outdoor is waterafstotend, ProPES FR is brandvertragend.

BOUWHEKDOEKEN VAN VERSCHILLENDE MATERIALEN

Een bouwhekdoek is een echte blikvanger. Het doek is heeft een formaat van 335 x 175 cm. Om de 30 cm worden ringen geplaatst en daardoor is het bouwhekdoek eenvoudig te bevestigen met tiewraps. Je kunt kiezen tussen vijf verschillende materialen.

Bedrukking

Enkelzijdig print
dubbelzijdig
Dubbelzijdig print

Materiaal soorten

PVC doek 510 gram
mesh doek
Mesh/steiger-doek
dubbelzijdig
Block-out

Soorten afwerking

ringen op de hoeken
Ringen op de hoeken
ringen om de 30 cm
Ringen om de 30 cm
ringen om de 50 cm
Ringen om de 50 cm

placeholder

schoonsnijden
Schoon snijden
tunnel boven
Tunnel bovenzijde
tunnel boven en onder
Tunnel boven en onder
pencilcloud-uploadcameracarttagsmartphonethumbs-upcrossmenumovechevron-right-circle
0
Je winkelmand
  • No products in the cart.