Spandoeken en frames

Met of zonder frame, met veel mogelijkheden
placeholder
stormfix spanners
Spandoeken in frames
Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

Steiger spandoek

spandoek voor steigers
Een spandoek op je steiger geeft je de reclame die gezien zal worden op de plek waar jij bezig bent.

Triaflex frame

triafelx frame met spandoek
Het moderne alternatief voor een buizen spandoek frame met een mooiere uitstraling is het Triaflex frame met spandoek of bord.

Reclame spandoek in frame

spandoek in triaflex frame
Een reclame spandoek geprint in full-colour gemonteerd in een mooi modern aluminium en strak uitziend Triaflex frame met RVS haken die jaren mee gaan.

Steiger spandoeken

Voor steigers lever ik de zogenaamde Mesh spandoeken. Mesh is een open geweven doek waardoor de wind er geen tot weinig vat op heeft. Het omwaaien van steigers is daardoor verleden tijd Mesh doeken kunnen ook zeer goed gebruikt worden als tuin decoratie op een schutting of hekwerk.

Spandoeken

Met een spandoek kunt u uw boodschap op een opvallende, aantrekkelijke en duidelijke manier overdragen aan uw doelgroep. Of u nu uw bedrijf meer naamsbekendheid wilt geven, een product wilt verkopen of simpelweg reclame wilt maken, iedere uiting is mogelijk bij het gebruik van een spandoek.
Iedere afmeting en afbeelding is mogelijk.
U kunt kiezen uit een spandoek met of zonder buizenframe in verschillende formaten; van kleine spandoeken tot groot formaat spandoeken.
Bij ons kunt u terecht voor spandoeken in staand-, muur- en zelfs in vrijstaand frame.

Verschillende typen spandoeken

Een spandoek in frame wordt geleverd inclusief buizen, hoeken en elastieken spinhaken.
Naast de spandoeken in de verschillende frames kunt u uiteraard ook kiezen voor een spandoek zonder frame.
Vervolgens kiest u het gewenste materiaal, de afwerking en de bedrukking en uw spandoek wordt geheel naar wens geproduceerd.
Bij Flexonreclame bent u aan het juiste adres wanneer u een gepersonaliseerd spandoek wilt bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kwalitatief hoogwaardige spandoeken. Bij advies staan wij u graag bij om tot de juiste oplossing te komen.
Wij weten precies aan welke eisen het spandoek moet voldoen, dus wanneer u een doek bestelt weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Onze doeken gaan een lange tijd mee waardoor u keer op keer weer gebruik kunt maken van dit opvallende communicatiemiddel.

Spandoeken bedrukken

Bij het laten bedrukken van een spandoek heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals PVC, Mesh (gaatjesdoek) en Blockout materiaal. Tevens kan het spandoek enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden en zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals schoonsnijden, omzomen, ringen in de hoeken of een tunnelafwerking voor uw spandoek.

Welke optie u ook kiest, al onze spandoeken worden geheel naar wens full color bedrukt en afgewerkt met de beste materialen voor een zeer scherpe prijs.

Tevens kunt u bij ons terecht voor bouwhekdoeken en dranghekdoeken. De grotere spandoeken waar uw reclame uiting gegarandeerd onder de aandacht komt.

Mesh doek

Voor steigers en vrijstaande locaties maken wij gebruik van Meshdoek. Dit doek bevat gaatjes waardoor de wind er vrij doorheen kan.

Foto kwaleteit

Haarscherpe foto's en teksten door gebruik van de beste printers

Altijd gratis ontwerp

Wij maken voor ieder spandoek een digitaal voorbeeld

iedere afmeting mogelijk

Met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken voor je aan elkaar vast tot bijna oneindige afmetingen.

Bedrukking

Enkelzijdig print
dubbelzijdig
Enkelzijdig print

Materiaal soorten

PVC doek 510 gram
mesh doek
Meshdoek
dubbelzijdig
Block-out

Enkelzijdige bedrukking

Het meest gekozen is de full-color print aan een zijde van het spandoek wanneer het spandoek tegen een muur gemonteerd wordt.

Flexon reclame

Dubbelzijdige bedrukking kan gekozen worden als gebruik wordt gemaakt van het block-out doek. en een opdruk aan beide zijdes nodig is.

PVC doek 510 gram

Het meest gekozen is het 510 gram zware kwaliteit pvc doek vanwege de voordelige prijs met een mooi resultaat.

Meshdoek

Meshdoek heeft gaatjes waardoor de wind er veel minder vat op heeft en is hierdoor uitermate geschikt voor doeken waarop veel wind te verwachten is, zoals bijvoorbeeld aan een steiger of een vrijstaand frame.

Block-out doek

In sommige gevallen is een doek nodig waardoor geen licht doorheen schijnt omdat het doek aan beide kanten bedrukt moet zijn.
Gebruik een block-out doek in kleine vrijstaande frames waar geen kans op harde wind mogelijk is.

Soorten afwerking

ringen op de hoeken
Ringen op de hoeken
ringen om de 30 cm
Ringen om de 30 cm
ringen om de 50 cm
Ringen om de 50 cm

placeholder

schoonsnijden
Schoon snijden
tunnel boven
Tunnel bovenzijde
tunnel boven en onder
Tunnel boven en onder
homepencilcloud-uploadenvelopecameratagsmartphonethumbs-upcrossmenumovechevron-right-circle