Logo ontwerp

Ook als je al een logo hebt
Logo omzetten van bitmap naar vector

LOGO ONTWERP of aanpassen van bestaande logo

Jij wil als ondenemer een logo laten ontwerpen, en niet zelf met knip en plakwerk aan de slag gaan. Maar je wil ook niet gelijk een kapitaal kwij zijn voor het ontwerp van je logo. Dan kunnen wij je een goed en betaalbaar logo maken.

Maar ook kunnen wij je helpen als het ontwerp van je logo alleen maar in bitmap voor handen is. Een bitmap is opgebouwd uit blokjes die ieder een kleur hebben en samen het plaatje vormen.
Ga je echter een bitmap vergroten dan wordt het logo vaag en blokkerig.
Flexon reclame is al meer dan 35 jaar bezig met het omzetten van bitmap naar Vector en zijn wij de aangewezen partij voor het logo omzetten naar vector.
Een vector is opgebouwd uit lijnen en krommen die onbeperkt vergroot kunnen worden zonder kwaliteits verlies. Een Vector bestand is het enige bestand wat gebruikt kan worden bij het snijden met de snijplotter of wat gebruikt moet worden voor drukwerk.

RISSE SCHILDERS

logo ontwerp risse schilders
Het logo van Risse schilders naar wens van de klant ontworpen omdat hij gebruik maakte van een standaard logo wat op internet gevonden was.

NAGELSTUDIO THO NAILS

logo ontwerp tho nails
Tho nails kwam bij mij voor raambelettering, maar had niet echt een logo. Er is gekozen voor vrouwelijke kleuren van het logo voor belettering en het drukwerk.

'T OUDE VUUR

t oude vuur workshops groendecoratie
Van dit logo had de klant wel een idde, maar kon zelf het niet maken. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden, naar teverdenheid van de klant

LOGO ONTWERPEN

Als startend bedrijf ben je handig in wat je doet, maar is het maken van een logo is toch net even wat anders.
Tegenwoordig zijn daar handige apps voor met het voordeel dat je het zelf kan.
De nadelen zijn dat er niet nagedacht wordt over het gebruik van het logo. Hoe doet het logo het op sociaal media in het rond of vierkant, of met een gekleurde achtergrond ?
Het logo uit een app is altijd een bitmap en kan niet vergroot worden, wat met vector logo wel kan.
En hoe zit het met drukwerk waar het logo een transparante achtergrond moet hebben en opgemaakt in drukkleuren wat een app ook niet kan maken.

SPONSORS OP SPORTKLEDING

Vaak gebeurd het dat een sponsor gevraagd word om een logo aan te leveren voor de bedrukking van de sportkleding, en dat de sponsor dan alleen een logo heeft die op hun website staat.
Als dat het geval is, dan is het sneller om dit logo dan om te zetten naar een vector bestand dan af te wachten of de sponsor een ander scherper logo heeft.
Door het logo om te zetten naar een vector bestand, is het mogelijk om het logo dan naar 1 kleur terug te brengen en dat dan veel duidelijker op sportkleding is.

LOGO SCHERP MAKEN

Al meer dan 35 jaar ben ik bezig met grafisch ontwerp. In het begin was dat nog met de hand en zonder computer. Dan werd een logo getekend met potlood en indische zwarte inkt overgetrokken. Een van de eerste logo die ik vanaf een visite kaartje heb nagemaakt, was het logo van KNMI. Dat in opdracht van iemand bij TU Delft en KNMI werkte die graag een visitekaartje wilde met zijn eigen naam.
Na de komst van de computer en CorelDraw ging er een wereld voor mij open en was het scherp maken van logo's kinderspel.

EEn logo naar wens

Wij luisteren eerst naar de wens en gaan dan pas aan de slag om je logo te ontwerpen en uit te werken

Snelle levering

Uw logo kan al binnen een paar dagen klaar zijn voor gebruik

Altijd alle bestanden

Wij leveren een logo aan in alle bestanden zoals vector, png met transparante achtergrond, en in CMYK drukkleuren voor drukwerk

Beste prijs

Wij werken met ons standaar uur tarief en geen hoge extra kosten.
De prijs is altijd all-in voor een betaalbaar logo.

LOGO MET LINDE BLAD

logo ontwerp voor vdl isolatie
Voor VDL isolatie is een logo gemaakt wat overal gebruikt kan worden. Er is een vierkante versie voor sociaal media, en een breed logo voor website en drukwerk

LUNCHROOM AVANTAGE

logo ontwerp voor lunchroom avantage
Het logo voor Lunchroom Avantage is gemaakt met het idee dat het duidelijk zichtbaar moest zijn op de ramen, maar ook bruikbaar voor hun menukaarten

FIETSSHOP HOOGVLIET

logo ontwerp voor fietsshop hoogvliet
Fietsshop Hoogvliet was na 5 jaar toch wel toe aan een logo wat gelijk gemaakt en geplakt is op de ramen en lichtbak van hun winkel.
penciltagsmartphonerocketthumbs-upcrossmenumovechevron-right-circle
0
Je winkelmand
  • No products in the cart.