Interieur restyling

Wij gebruiken geen verf maar folie
bodaq interior film reference photo 03 1 e1618164421447

INTERIEUR RESTYLING

Door gebruik van verschillende soorten folie, hebben we voor iedere situatie een oplossing.
Zo is zandstraal folie in iedere vorm te snijden voor raam decoratie, maar kan deze folie ook geprint worden met verrassende resultaten.
Door diverse folie soorten zijn de meest uiteen lopende toepassingen te bedenken. Iedere folie heeft zijn eigen toepassing en is de juiste keuze om tot een mooi resultaat te komen cruciaal. Door onze jaren lange ervaring en kennis van alle soorten folie, kunnen we een goed advies geven.

ZANDSTRAALFOLIE MET PRINT

koffietafel met print
Een full-color print op de onderkant van een glazen tafelblad aangebracht met een super mooi resultaat waarbij het zilver en goud echt lijkt te zijn.

KAST BIJ ROUWCENTRUM

2020 12 31 11.43.05 scaled e1611956754927
Bij rouwcentrum De Seizoenen in Spijkenisse is een kast aan de achterkant voorzien van een Forex plaat met print, om de kast als koffie bar te gebruiken.

BEWEGWIJZERING BIJ ARTS

wachtkamer en toilet aanduiding
In een lijn door het gehele pand is de belettering doorgetrokken van buiten naar binnen, om een geheel te vormen.

DEURSTICKERS MET FOTO

Wil je een eigen foto of een andere afbeelding op unieke wijze afgebeeld hebben.
Iedere foto van een hoge kwaliteit kan gebruikt worden om er een deursticker van te maken.
Leuk idee om een collage van foto’s te maken van bijvoorbeeld geliefde of vakantie foto’s.
Als u er niet uit komt met uw idee en weet u niet of een foto geschikt is, dan kan ik u daar altijd vrijblijvend advies over geven.

Deurstickers worden geprint op een hoogwaardige zelfklevende folie, dus geen gepruts met lijm en dergelijk.
De afwerking is naar wens in matte of glans en beschermt de sticker tegen krassen en verkleuren.
Het aanbrengen wordt aangeraden met water en zeep, zodat er gecorrigeerd kan worden en geeft een luchtbellen vrij resultaat.

EIGEN PRODUCTIE EN FABRICAGE

Voor iedere gelegenheid is er wel een idee te bedenken om stickers voor te maken.
Bij een geboorte kun je een levensgrote afbeelding of tekst laten maken om te laten weten dat er een kind geboren is.
Als je dan toch bezig bent, dan is het wellicht een idee om gelijk stickers mee te bestellen of te laten maken met afbeeldingen van je favoriete strip of sprookjes figuur, die je kunt gebruiken om de kinderkamer mee aan te kleden op de muren of op de meubels.
Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen afbeelding of een idee.
Ieder idee is weer een uitdaging om in samenspraak met u tot een leuk eindresultaat te komen, waar u nog vaak met plezier naar kunt kijken.

 gratis VRIJBLIJVEND ADVIES

Wij hebben hier bij Flexon reclame diverse sticker materiaal die allemaal hun eigen samenstelling en afwerking hebben. Voor stickers die gebruikt worden op een muur waarop meestal een latex verf gebruikt is om deze af te werken, is er een sticker materiaal met een extra hoge kleefkracht. Gewone stickers zullen snel los komen en daarom is deze folie speciaal ontwikkeld om dat te voorkomen.

Heeft u een idee om een tekst of afbeelding op een muur aan te brengen? Laat u dan gratis en vrijblijvend adviseren door een vakman.
Alle muurstickers worden naar wens op maat gemaakt en eventueel kan er een voorbeeld ontwerp gemaakt worden op de bestaande muur door middel van een zelf gemaakte foto.
Zo ziet u precies hoe uw idee tot leven komt.
deur met print rotterdam euromast
deur met print londen telefoon
deur met print londen bigben
deur met print parijs eifeltoren

Beste Kwaliteit

Wij maken gebruik van alleen top producten
Topmerken, Avery, 3M en Hexis met 10 jaar levensduur.

Snelle levering

Diverse producten binnen 1 dag geleverd,
of zelfs klaar terwijl u wacht.

Altijd gratis ontwerp

En digitale proefdruk tot u tevreden bent.

Eigen productie

Alle interieur decoraties produceren we in eigen beheer om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

FOTO PRINT OP ZANDSTRAAL FOLIE

boxer op raamfolie
Op de ramen is een strook zandstraal raam folie aangebracht met een print van hun boxer, die toen nog een puppy was.

INTERIEUR FULL-COLOUR PRINT

statafel met jack daniels logo
Een oud olievat omgetoverd naar een statafel met een stickers geprint en aangebracht met de opdruk van Jack Daniels.

RESTYLING MET 3M DI-NOC

bureau bladen opnieuw beplakt
In een kantoorruimte zijn 7 gele bureau bladen gerestyled en voorzien van een modern lichtgrijze Di-Noc folie. Zonder werkonderbreking en nare verflucht.

RESTYLING VAN HET INTERIEUR, BRENG KLEUR IN UW INTERIEUR ZONDER VERF.

Bij Flexon reclame hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende folie soorten tot onze beschikking, die ieder op zich geschikt zijn gemaakt om op de meest uiteenlopende oppervlaktes toe te kunnen passen.

De meeste folie soorten kunnen zowel een matte of glanzende afwerking hebben. Samen met de ontelbare kleuren die leverbaar zijn, of printbaar in ieder gewenste opdruk is, kan er voor ieder interieur een passende oplossing gevonden worden.

Om u verder te helpen kan ik u een vrijblijvend advies geven, om tot een gewenst resultaat te komen.

DI-NOC FOLIE VAN 3M

Deze folie is hoogwaardig met diverse structuren, in 20 verschillende productlijnen met meer dan 500 dessins, variërend van verschillende houtsoorten tot suède, marmer, leer en zand. Iedere lijn heeft een breed scala aan kleuren, oppervlakte structuren en afwerkingen, zodat zelfs aan de meest complexe eisen op het gebied van decoratie en afdekking kan worden voldaan.

De folie is zeer stabiel van de vorm en krimpt niet. Bovendien kan het in elke gewenste vorm worden gesneden. Kortom met DI-NOC folie beschikt u over een compleet nieuwe manier om in het interieur uw eigen stijl tot uitdrukking te laten komen!

Door gebruik van diverse vormen, logo of tekst is een complete restyling mogelijk zonder verf en verbouwing, en bespaart nog eens veel moeite en kosten.

KWALITEIT EN TOCH BETAALBAAR

Alle folie die wordt gebruikt is van top kwaliteit van de merken 3M, Avery en Hexis. Deze folie merken staan niet voor niks al jaren aan de top door gebruik van hoogwaardige grondstoffen en kwaliteit's controle’s
Iedere soort heeft een levensduur en van 10 jaar en dit zie je terug in de kleur die jaren lang niet zal verkleuren. De folie zal niet krimpen of vervormen als deze eenmaal is aangebracht. En de lijm is zo samengesteld dat voor iedere oppervlakte een juiste hechting verkregen wordt.

Door deze duurzaamheid is de eerste besparing al binnen. Wij bij Flexon reclame zorgen voor een efficiënte manier van werken en verwerken van al onze producten, zodat ook daar een besparing terug te vinden is in onze lage prijzen.
pencilprintertagsmartphonerocketthumbs-upcrossmenuchevron-right-circle
0
Je winkelmand
  • No products in the cart.