GLAS DECORATIE

Decoratie als reclame

Privacy voor vergaderkamer

Voor administratie en belastingkantoor van der Haspel en De Vries, zandstraalfolie voor de privacy aangebracht op de vergader ruimte.

Logo in zandstraalfolie

Op 4 ramen van de kantine bij Voorne-Putten Werkt is een zandstraal folie aangebracht met hun logo uitgesneden.

Toegangsdeur met logo

Op de toegangsdeur en op de spreekkamers is als privacy en reclame doel een zandstraal folie aangebracht.

Privacy en decoratief in één

De zandstraalfolie of glass-etch folie wordt meestal ingezet als decoratie van ramen al dan niet met afbeelding er op geprint of gesneden vormen.
Door het gebruik van onze computer gestuurde snijplotter kunnen we er een logo of andere aanduiding in snijden. Hierdoor heb je in één keer de privacy verhoogd en ook nog eens een reclame functie gegeven.
Glass-etch folie heeft het voordeel dat het licht gewoon doorlaat en daar bijna geen invloed op heeft.
Het is niet doorzichtig op een vrij korte afstand, al na een paar centimeter is niet zichtbaar wat er achter plaats heeft.

Reclame als doel

Er zijn ontelbare soorten folie te gebruiken om een reclame uiting te maken op een raam of etalage ruit.
Iedere folie heeft zijn eigen uitstraling en beleving en voor ieder doel zal er een oplossing kunnen worden gevonden.
De folie soorten variëren van de meest gebruikte door en door gekleurde folie, zandstraal folie met een chique uitstraling door een lichte glitter of een glitter die er uit springt tot aan een transparant gekleurde folie.

Meer mogelijk dan je denkt

Glas decoratie gaat veel verder dan alleen maar een keukenraam waarop een afbeelding kan worden gemaakt of voordeur waar een huisnummer en de namen vermeld zijn.
Denk eens aan een glazen tafel waar een fotoprint, of een gesneden afbeelding een extra decoratief effect kan hebben,of een kast met glazen deurtjes waarvan het glas geplakt kan worden met patroon die in uw interieur een aansluiting vind.

Folie en veiligheid

Er zijn diverse manieren om glasfolie in te zetten om veiligheid te verhogen. In sommige situaties zijn veiligheids-maatregels zelfs verplicht.
Glasfolie kan voorkomen dat mensen tegen glazen wanden of deuren aanlopen. Dit is al te realiseren door een eenvoudige rand van zandstraalfolie op ooghoogte aan te brengen.
Door combinatie van gesneden tekst, logo's of print kan de rand een dubbele functie krijgen.

Full-colour print logo

Voor You Can Be Spijkenisse , de full-colour belettering, en zandstraal folie voor privacy op de deur aangebracht.

Privacy bij verloskundige

Om de praktijkdeur te blinderen tegen inkijk is er tegelijk gebruik gemaakt om het logo van Rachida Visser verloskundige op de glasfolie te printen in full-color.

Foto op zandstraal folie

Speciaal naar wens is de foto geprint van hun puppy die iedere keer naar zich zelf aan het blaffen was als hij zijn foto op het glas zag.

Print in Full color

Wij gebruiken voor het printen op groot formaat de nieuwste HP latex printer. Deze latex inkt is zeer milieu vriendelijk, vrij van geur en giftige stoffen.
Wij hebben bewust deze keuze gemaakt om voor ieder doel onze prints in te kunnen zetten.
De gebruikte folie’s voldoen tegenwoordig allemaal aan de REACH norm en dat houdt in dat er geen zware metalen of giftige stoffen meer gebruikt mogen worden.
Samen kan dus een full-color print zonder zorgen gebruikt worden in leef omgeving, kinderkamer en zelfs in ziekenhuizen worden toegepast.

Van idee tot realisatie

Als u met een idee rond loopt of het juist nog niet weet wat u wil, bent u van harte welkom om een vrijblijvende afspraak te maken. Ik kan u dan advies geven wat er allemaal mogelijk is.
Of het u gaat om alleen een decoratie waar u wellicht ergens een voorbeeld hebt gezien of een eigen idee wat u uitgewerkt wil zin, veel is mogelijk en kan eventueel uitgevoerd worden in verschillende soorten folie.

Glas decoratie

Bij Flexon reclame zijn er meerdere manieren en variaties om glas decoratie te laten maken.
De hardloper is nog steeds de zandstraalfolie met een licht zilveren glitter er in, en heeft hierdoor een neutrale uitstraling met net dat beetje meer.
Deze zandstraalfolie kan ook geprint worden met iedere denkbare afbeelding of tekst in iedere kleur.
De print komt helemaal tot leven met sprankelende kleuren die er uit springen door gebruik van de HP latex inkt.
Copyright © Flexon reclame
envelopesmartphonemenucross-circlechevron-right-circle